Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2024

Τα έχουν σχεδόν όλα ισοπέδωση, τέλος!

 Ε.Ι.Π.









 Τα έχουν σχεδόν όλα ισοπέδωση, τέλος!

 

 Μια μικρή σύντομη Ιστορική αναδρομή με μερικά από τα απαίσια και φρικτά εγκλήματα κατά της Ελλάδος και της Ορθοδοξίας

                             

 

-----Κατάργηση της Αρχαίας γλώσσης 1976  (Ράλλης)

 

------Πολιτικός γάμος                               18-6-1982

 

-----Αποποινικοποίηση της μοιχείας    24-7-1982

 

-----Διάλυση της παιδείας                       1983

 

-----Η περιουσία της Εκκλησίας             1987 (Υπουργός Παιδείας Τρίτσης)

 

 

------Περί της αναγραφής του θρησκεύματος στην ταυτότητα, (Λαοσύναξη, 14-6-2000 στην θες/νίκη και στην Αθήνα 21- 6-  τρία εκατομμύρια υπογραφές,  πηγαίνουν στο Προεδρικό Μέγαρο, δεν της δέχονται………..Κώστα Σημίτης , Κωστής  Στεφανόπουλος,  Υπουργός Δικαιοσύνης Μιχάλης Σταθόπουλος, επικαλέστηκε τον νόμο 2472/1997 που λέει ότι το θρήσκευμα πρέπει να απαλειφθεί από της ταυτότητες, που σχετίζεται με την προστασία των φυσικών προσώπων για προσωπικά δεδομένα………….)

(Στην Νορβηγία οι πολίτες με 15 χιλιάδες  υπογραφές ανέτρεψαν νομοσχέδιο…….. )

 

 

 

------Διάλυση των θεσμών  ( Οικογένεια, Ανώτερη και κατώτερη παιδεία, Ένοπλες Δυνάμεις, δικαιοσύνη, Εκκλησία , Σώματα Ασφαλείς ,  και άλλα πολλά αλλοιώνονται και απαξιώνονται ,

Ο όρος Θεσμός προέρχεται από το ρήμα τίθημι. Αυτό που έχει τεθεί, και ισχύει ως δίκαιο.  ως κανόνας Δικαίου, Νόμος.

Επίσης φέρεται και ως σύστημα το οποίο δημιουργεί ηθική και νομική κατάσταση π.χ. ο θεσμός της οικογένειας. Στον πληθυντικό φέρεται ως σύνολο θεμελιωδών καταστάσεων νόμου π.χ. Οι πολιτικοί θεσμοί, τα κοινοβουλευτικά θέσμια, οι εκκλησιαστικοί θεσμοί. Κλπ.

 

------Η βραχονησίδα  Ίμια  1996,  (από δω και πέρα γλυκάθηκαν οι Τούρκοι)

 

------ μνημόνια   το πρώτο        8-5-2010    Δ.Ν.Τ

 

-----Αντιρατσιστικός Νόμος     5-9-2014   φοβάσαι πλέον  να στιγματίσεις τα κακός κείμενα,  π.χ. μη πείς κακό λόγο για τους λαθρομετανάστες ,  για τους παραφύσιν διεστραμμένους……..  και όχι μόνο , ………..

 

-----Σύμφωνο Συμβίωσης         23-12-2015

 

------Μακεδονία  ( Η συμφωνία καί προδοσία που έγινε στις Πρέσπες, 12-6-2018  

 

 ------  το  ξεπούλημα της Ιστορίας μας , καταργούν μαθήματα ιστορικής σημασίας και αξίας, όπως η Επανάσταση του 21’  η γενοκτονία της Μικράς Ασίας,  === ο Μακεδονικός αγώνας     με τον Παύλο Μελά και τους άλλους Μακεδονομάχους, το 1904 , Τέλος Άγρας , Νάκης Λίτσας , Μαρίνος Κρόμπας , κλπ,  === κατήργησαν διά νόμο προ ολίγων εβδομάδων την εορτή των Τριών Ιεραρχών , ===   διδάσκονται τα Ελληνόπουλα για τους Αρχαίους φιλοσόφους ; Πλάτων , Σωκράτης Αριστοτέλης , ο πρώτος μονοθεϊστής φιλόσοφος,    Πυθαγόρας , Ηράκλειτος ,  Αριστοφάνης , Αρχιμήδης μαθηματικός ,   τέλος και αυτά!!!!

 

 ------  η  φτωχοποίηση ,  κλείνουν επιχειρήσεις , εργοστάσια και μεγάλα καταστήματα , η ανεργία μεγαλώνει, ……

 

 -------  πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας !!! Πάνω από 50,000 κατοικίες θα βγούνε στον πλειστηριασμό φέτος γιατί αδυνατούν να πληρώσουν το δάνειο. Προ μερικά  χρόνια ήτο στη φυλακή στη Θες/νίκη πατέρας τεσσάρων παιδιών γιατί χρωστούσε στο κράτος 150 ευρώ, τελικά τα πλήρωσε ένας ιερεύς …………………..

 Θα πηγαίνω 56 χρόνια πίσω,    Ήταν τότε η  Επταετία, ο Παπαδόπουλος , ο δικτάτωρ όπως τον αποκαλούν, αυτός τότε χάρισε σε όλους τα δάνεια ,  σε  κατοικίες και γεωργικά μηχανήματα , και στη συνέχεια έδωσε άτοκα δάνεια για την ανέγερση νέων κατοικιών , και αγορά κτημάτων…….τότε κοιμόμασταν με ανοιχτά παράθυρα, τότε φοβόταν κάποιοι άλλοι, οι ληστές,  να μας κάνουν κακό , τώρα φοβόμαστε εμείς,  και οι άλλοι οι παράνομοι όχι, και μάλιστα ένας εκ των τριακοσίων  μας έδωσε και συμβουλή. Όταν θα μπει μέσα ο κλέφτης να κάνουμε πως κοιμόμαστε , (Προστασίας του Πολίτη Νί, Τό, ) η βιομηχανική στο Βόλο από ποίον έγινε ;  μήπως έγινε από τον ….δικτάτορα ;  ήρθαν μετά οι δημοκράτες και την έκλεισαν !!!!!  βοήθειά μας !

………………….έπρεπε να πέσει ο Παπαδόπουλος για να εισβάλουν οι βάρβαροι στην Κύπρου…………….κλπ..

Άχ βρέ  δικτάτορα τη μας έκανες  τότε,  κοιμόμασταν  με ανοιχτά παράθυρα και…..κρυολογούσαμε.  Δεν άφηνες τότε τα παιδιά στα Σχολεία να αλληλοσκοτώνονται όπως σήμερα, γιατί;  Δεν άφηνες τότε του φοιτητές  να ξύλο δέρνουν τους Καθηγητές όπως σήμερα, γιατί ; ……………………………γιατί ; γιατί;

Σήμερα σε χρειαζόμαστε περισσότερο από κάθε άλλη φορά!!!

 

 

 

 

 ------  Καταπάτηση του Συντάγματος ,  το Σύνταγμα πρέπει να το τηρούν μόνο οι μικροί , δεν ισχύει όμως για τους 300 και τους μεγαλοκαρχαρίες, αυτοί έχουν τον δικό τους νόμο και Σύνταγμα ,

 

 ------  Στέρηση Ελευθερίας ,  2020  ,  2021,   μας κλείσανε μέσα στα σπίτια, και όταν ήθελες να βγεις έξω έπρεπε να έχεις ένα χαρτί υπογεγραμμένο για να δικαιολογήσεις την έξοδο. Από φόβο υπάκουσαν άπαντες, …….οι χριστιανοί υποκλίθηκαν στους Κοσμοκράτορες  χωρίς καμίαν αντίδραση…..το πείραμα πέτυχε,

 

 ------ Το κλείσιμο των ναών,  2020  --  2021 --  αποστάσεις ,  φίμωτρα ,  καταγγελίες,  προδοσίες, καταδότες, μείωση των Ιερών Ακολουθιών, στέρηση της Θείας Κοινωνίας , οι  καμπάνες σίγησαν γιατί μετέδιδαν τον υιό, έτσι μας είπαν,   ……το Πάσχα έγινε όποτε έγινε …….καμίαν αντίσταση από κανέναν …..τελικά οι χριστιανοί πείστηκαν ότι αν δεν κρατήσουν μέσα στην Εκκλησία απόσταση, και αν δεν βάλλουν φίμωτρο  θα κολλήσουν,  τη ;  θα αρρωστήσουν ; από τη ; …..όλοι οι χριστιανοί , ίσως το 80%  τρομοκρατήθηκαν και έδειξαν την πίστη τους !!!

Κοσκινίστηκαν  καλά – καλά !!!

Και οι ιερωμένοι ανεξαρτήτως βαθμού  έπεσαν και αυτοί στην σατανική παγίδα των κοσμοκρατόρων  ξεχνώντας ότι είναι διάκονοι του Αναστάντος Χριστού  τελώντας το Μυστήριο των μυστηρίων της Θείας Ευχαριστίας το Σώμα και το Αίμα του Μεγάλου και Αληθινού Θεού  του Κυρίου Ημών Ιησού Χριστού.  

Πολύ ιερείς λειτουργούσαν και κοινωνούσαν  με φίμωτρο, ενώ στα χέρια τους κρατούσαν τον Θεόν !!! 

……..κοσκινίστηκαν άπαντες !!! Έδειξε ο κάθε ένας τη πιστεύει !!!  Φοβερό και βλάσφημο !     Να μην αναρωτιέστε λοιπόν όταν θα έλθει ο Αντίχριστος, οι πρώτοι που θα υποκλιθούν θα είναι ….αυτοί της …Εκκλησίας !!!      το πείραμα πέτυχε απόλυτα

 

 

 ------  διχασμό ,  αυτό κι αν είναι …. Το πέτυχαν κανονικότατα!!!

 

 -------  εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας  (Μακεδονία …..)

 

 -------  αντικατάσταση πληθυσμού , λαθρομετανάστες….

 

 -------- Αποστρατικοποίηση νησιών , Λήμνου και Σαμοθράκης, ……..Συνδιάσκεψη στη Λωζάννη της Ελβετίας από 21 Νοεμβρίου 1922 μέχρι 24 Ιουλίου 1923

 

--------- Εισβολεί λαθρομεταναστών,  για αυτούς έλεγε ο Άγιος Παίσιος, αυτούς να φοβάστε , ………..

 

Δεν έχω συμπεριλάβει , πορνεία ,  εγκλήματα , ακαταστασία ,  βία, τώρα τελευταία εισήλθε και στα σχολεία, ……….

(( αλλού,  πολέμους , πείνα , εμπόριο όπλων, ναρκωτικά , εμπόριο ανθρωπίνων οργάνων , ……………..))

 

Τώρα μας έλειπε  ο νόμος για τον γάμο των ομοφυλοφίλων. Ο νόμος τελικά ψηφίστηκε στις 15-2-2024.  ---έχουμε γίνει Παγκόσμιο ρεζίλι !!! --- Είμαστε η πρώτη Ορθόδοξη χώρα που νομοθέτησε σατανικό νόμο !!!

 Αυτό το σατανικό τερατούργημα, αυτή την διαστροφή, την παράφυσίν ζωή,  την ονομάζουν γάμο!!!     (πολλά θα ήθελα να γράψω γι’ αυτό το θέμα)    (--- σιχαίνομαι ---)

Αν τώρα ο Θεός  βρέξει φωτιά και θειάφι να μας κάψει , ποίος θα φταίει , ο Θεός ; δεν νομίζω !    Αν παραχωρήσει ή επιτρέψει δεινά και δοκιμασίες  ποίος θα φταίει ;   Αν επιτρέψει τους Τούρκους …!!!   Αν επιτρέψει τον ξεσηκωμό των  λαθρομεταναστών ….!!!  Αν επιτρέψει τον μεγάλο σεισμό, όσονούπω θα έλθει, …!!!  κλπ , κλπ,  λοιπόν ;     Δεν ήμαστε άξιοι όλα αυτά και περισσότερα να τα υποστούμε ;  Βεβαίως !  Μας αξίζουν !       

  Ως προς της παρένθετες μητέρες,  δεν ακούστηκαν  τα γυναικεία φεμινιστικά κινήματα , οι λεγόμενες φεμινίστριες για τα δικαιώματα των γυναικών.  Πού  είναι ; Έφυγαν από την Ελλάδα ; Κάτι συμβαίνει. Καταλάβατε τώρα τη σημαίνουν όλα αυτά ;  Ο νοών νοείτο.  Ήλθε η ώρα να φανερωθούν τα άνομα και σατανικά έργα τους για να μάθουμε …..τη ρόλο παίζουν !  Σιγά ,σιγά τους μαθαίνουμε , τους γνωρίζουμε , φανερώνονται από μόνη τους.   -----γιατί συνεργάτης τους είναι ο σατανάς, αυτός δεν αστειεύεται ---- 

 

         Αυτοί είπαν , τώρα που πετύχαμε αυτό που θέλαμε , στη συνέχεια  θα ζητήσουμε και άλλα !!! αυτή ήταν η αρχή. Και το πανηγύρισαν !!!

 Ξέρετε το επόμενο ποίον θα είναι ;  το  ’’Polyamory’’ ---πολυγαμία---

  3 άνδρες μία γυναίκα,    3 γυναίκες ένας άνδρας,   4 άνδρες ή 4 γυναίκες………………δηλαδή τα  ΣΟΔΟΜΑ και τα ΓΟΜΟΡΑ θα τα ξεπεράσουν !!!  αυτό ήδη υπάρχει στο εξωτερικό  απλά περιμένουμε να έλθει και σε μάς.  Οι κοσμοκράτορες δεν βιάζονται !  ………………..

  === τότε εκεί στα Σόδομα  είχαν το πάθος , σήμερα αυτό στη χώρα μας έχει νομιμοποιηθεί με υπογραφή και σφραγίδα===  

Θα ακολουθήσουν και άλλα. Τα έχω εδώ γραμμένα.

     (( να παντρεύεται η μάνα το γιό , ο πατέρας την κόρη , και ο αδελφός την αδελφή,  είπατε τίποτα ; ))

Και όλα αυτά σε μίαν Ορθόδοξοι Αγία Ελλάδα που έχει αναριθμήτους Αγίους , σε μία Ελλάδα που είναι η κοιτίδα της Ορθοδοξίας και του Πολιτισμού.

Αν θα τα αναλύσω όλα αυτά θα γράψω ογκώδες βιβλίο ! 

 

               Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΙΠΗΘΕΙ ! 

 

  Για το ‘’polyamory’’   είπε κάποιος Αμερικανός δημοσιογράφος  ξεχάστε τον «γάμο» των ομοφυλοφίλων. Τα μέσα πληθυσμιακής ενημερώσεως έχουν ξεκινήσει την προώθηση του Polyamory

 Δικαστήριο στις ΗΠΑ αναγνώρισε τις "polyamorοus σχέσεις" και ανέθεσε την επιμέλεια παιδιού σε "τρεις γονείς"! και σε ‘’τέσσερις γυναίκες,’’ !  Και είπε ο δικαστής,  «Είναι η λογική εξέλιξη του νόμου για τους γάμους των ομοφυλοφίλων»,     Έτσι το δικαιολόγησε ο δικαστής.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου