Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2020

Συμβουλές για τον «φίλον» μας τον «κορωνοΐό»

 A.S.E.I.P.









Υπάρχουν δύο εποχές του χρόνου, η Άνοιξη και Φθινόπωρος όπου ο άνθρωπος μερικές φορές δεν μπορεί να ανταποκριθεί, να αντιμετωπίσει της διάφορες ασθένειες και ιώσεις. Ο καλός Θεός, --συν της ιατρικής επιστήμης--  έδωσε στη φύση, κάθε εποχή, όλα τα απαραίτητα για την άμυνα του ανθρωπίνου οργανισμού, φρούτα, βότανα, όσπρια, κλπ, για να ενισχύονται τα αντισώματα προς αντιμετώπιση των διαφόρων ασθενειών. Δεν προφυλασσόμεθα τώρα με της διάφορες ιώσεις, αλλά πάντοτε, όλο τον χρόνο, και σε όλοι μας τη ζωή. Προηγείται όμως η

επικοινωνία μας ----δια της προσευχής---- με τον Χριστόν μας, την Παναγία μας και τους Αγίους μας.

 Γνωστός ιατρός δίδει συμβουλές για την αντιμετώπιση του ιού «κορωνοΐού»

1.Βιταμίνη C-1000   2. Βιταμίνη Ε (Ε)   3. Από (10:00 έως 11:00 π.μ.) καθισμένος στον ήλιο για 15  -20 λεπτά.    4. Γεύμα αυγών μία φορά την ημέρα.    5. Παίρνουμε ανάπαυση / ύπνο τουλάχιστον 7-8 ώρες    6. Πίνουμε 1,5 λίτρα νερό καθημερινά        7. Όλα τα γεύματα πρέπει να είναι ζεστά (όχι κρύα).  Και αυτό είναι το μόνο που κάνουμε στο νοσοκομείο για να ενισχύσουμε το ανοσοποιητικό σύστημα. Σημειώστε ότι το pH του κοροναϊού κυμαίνεται από 5,5 έως 8,5.

 Επομένως, το μόνο που πρέπει να κάνουμε για να εξαλείψουμε τον ιό είναι να καταναλώνουμε περισσότερες αλκαλικές τροφές πάνω από το επίπεδο οξύτητας του ιού.

Μπανάνες, πράσινο λεμόνι -9,9 pH

Κίτρινο λεμόνι - 8,2 pH

Αβοκάντο - 15,6 pH *

Σκόρδο - 13,2 pH *

Μάνγκο - 8,7 pH *

Μανταρίνι - 8,5 pH *

Ανανάς - 12,7 pH *

Κάρδαμο - 22,7 pH

Πορτοκάλια - 9,2 pH

 Πώς να το ξέρετε  είστε μολυσμένοι με ιό κορώνας;  1. Φαγούρα στο λαιμό 2. Ξηρό λαιμό 3. Ξηρό βήχα 4. Υψηλή θερμοκρασία 5. Δύσπνοια 6. Απώλεια μυρωδιάς. 

Και το λεμόνι με ζεστό νερό εξαλείφει τον ιό στην αρχή πριν φτάσει στους πνεύμονες  Μην κρατάτε αυτές τις πληροφορίες στον εαυτό σας.  Δώστε το σε όλη την οικογένεια και τους φίλους σας. 

 Τι ονομάζουμε pH (πε-χα);

Προκύπτει από τις λέξεις "Hydrogen Potenz" ("Potenz" σημαίνει "τη δυνατότητα να είναι'', ‘’Hydrogen’’ σημαίνει Yδρογόνο). Τι σχέση έχει όμως με την οξύτητα ή την αλκαλικότητα του εδάφους; H δραστηριότητα των ιόντων υδρογόνου σε ένα υδατικό διάλυμα και στο έδαφος -στην πραγματικότητα και αυτό ένα διάλυμα είναι στο μικροσκόπιο- προσδιορίζει την οξύτητα ή την αλκαλικότητα του διαλύματος. Όξινα διαλύματα, έχουν μια υψηλή συγκέντρωση ιόντων υδρογόνου ενώ τα αλκαλικά διαλύματα έχουν μια χαμηλή συγκέντρωση. Διαλύματα για τα οποία η τιμή του pH είναι μικρότερη από 7 χαρακτηρίζονται ως όξινα, ενώ διαλύματα με pH μεγαλύτερο από 7 χαρακτηρίζονται αλκαλικά. Τέλος, τα διαλύματα με pH=7 ονομάζονται ουδέτερα.

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου