Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2020

Πλησιάζουν η γιορτές των Χριστουγέννων …..αρχίζουν τα όργανα! Στόχος είναι πάλη το κλείσιμο των Εκκλησιών και η ενοχοποίηση της Ορθοδοξίας και του Εκκλησιασμού!!!

A.S.E.I.P.











Τώρα το ποίημα το ξέρουμε απέξω.  Για μία ακόμη φορά δίνεται μία πρώτης τάξεως ευκαιρία στους ….<<ειδικούς>> Τσιόδρα και  Χαρδαλιά  να κλείσουν σύντομα τις εκκλησίες πάντα με αφορμή τη “μεταδοτικότητα” του κορονοϊού. Μετά το θετικό τεστ του Σεβασμιώτατου μητροπολίτη Ιερισσού, Αγίου Όρους και Αρδαμερίου Θεόκλητο, τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί το σούσουρο ότι όλοι οι πιστοί και οι υπόλοιποι ιερείς έχουν κολλήσει από αυτόν.

Περιττό φυσικά να πούμε ότι όλα αυτά λέγονται χωρίς να έχουν γίνει τεστ στους υπόλοιπους παρευρισκόμενους στης δοξολογίας στον Άγιο Δημήτριο όπου ο Μητροπολίτης Θεόκλητος συμμετείχε. Αλλά το σχέδιο στοχοποιήσεως της Ορθοδοξίας και του εκκλησιασμού έχει μπει ήδη σε εφαρμογή αγνοώντας τις εστίες υπερμετάδοσης των αλλοδαπών εισβολέων.

Η τρομοκρατία δεν έχει όρια καθώς πολλοί αφήνουν υποννοούμενα και για την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου που ήταν παρούσα στο ναό.

Πάμε ολοταχώς για κλείσιμο των ναών όπως τον περασμένο Μάρτιο. Έρχονται μαύρες μέρες για το λαό.

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου