Πέμπτη 21 Απριλίου 2016

---ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ--!!! ΒΙΝΤΕΟ

ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟΤΕ… ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ! ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΩΝ (21Η ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1967-1974) ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΛΕΝΕ!!! ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΧΩΡΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΕΙΣ ΠΟΛΛΟΙ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ «ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ  ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ»! (ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ)xoonntddaaaa14

Γεώργιος Παπαδόπουλος 21η Απριλίου 1967 – 1974 : ΟΛΗ η ΑΛΗΘΕΙΑ που ΔΕΝ σας λένε(ΒΙΝΤΕΟ)
Η Στρατιωτική Κυβέρνηση υπό τον Συντ/ρχη ΓΕΩΡΓΙΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ, (κοινώς επταετία, ή
Χούντα, ή Στρατιωτική Δικτατορία), ήταν το πλέον υγιές κομμάτι της συγχρόνου Ελλάδος.
ΟΙ ΝΟΣΤΑΛΓΟΙ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΞΗΣ 
Η οικονομία τότε ήταν ακμαιοτάτη, και ήμασταν σεβαστοί σε εχθρούς και φίλους. Ενώ με τους πολιτικούς ευτελιστήκαμε.
Ποσές φορές τα τελευταία χρόνια δεν έχετε ακούσει να κουβεντιάζουν σε καφενεία ηλικιωμένοι αλλά και νέοι ,που έχουν απογοητευτεί και ζουν στο πετσί τους την οικονομική κρίση και την ανεργία και τη σφαγή σε μισθούς και συντάξεις , και να λένε «που σαι ρε Παπαδόπουλε;»
xoon2
Διαβάστε μερικά από αυτά που έκανε η Χούντα των Συνταγματαρχών γι αυτό πλέον πολλοί σήμερα λένε εδώ που έχουμε φτάσει «Που σαι ρε Παπαδόπουλε»!!!
1) Η Ελλάς εγνώρισε ανάπτυξη που ΠΟΤΕ δεν είχε φαντασθεί, προηγουμένως ή επομένως ΟΥΔΕΙΣ!…
2) Η ηγεσία του Έθνους κατά την διάρκεια της Επταετίας παρέδωσε την χώρα στην «Μεταπολίτευση» χωρίς να χρωστάει ούτε μια δεκάρα στον κάθε ξένο τοκογλύφο, στον κάθε κερατά Εβραιομασόνο λωποδύτη.( οι εβραιο προσκυνημενοι λένε περί σκάνδαλα της χούντας όμως , για τα σκάνδαλα μετά ούτε λόγος)
3) Η Ανεργία ήταν κάτι το άγνωστο στην Ελληνική Κοινωνία.
4) χάρισε τα δάνεια των εξαθλιωμένων αγροτών μας, έφτιαξε δρόμους σε όλη την Ελλάδα (εκεί που μέχρι τότε κολυμπούσαν στην λάσπη) και τους πρόσφερε σχεδόν δωρεάν αγροτικά μηχανήματα και στρέμματα γης να καλλιεργούν,
5) αγόρασε για την ασφάλεια του Εθνους αεροπλάνα και υποβρύχια ΤΟΙΣ ΜΕΤΡΗΤΟΙΣ
6) προσέφερε 150.000 σπίτια σε Δημοσίους Υπαλλήλους με δάνεια που είχαν ελάχιστο τόκο και ΚΥΡΙΩΣ χωρίς «μίζες».
xoon3
7) κατασκεύασε Νοσοκομεία, σχολεία, γέφυρες, δρόμους και εργατικές κατοικίες. Κατάργησε όλες τις λάμπες πετρελαίου και γέμισε στύλους και καλώδια όλη την ύπαιθρο για παροχή ηλεκτρικού ρεύματος στους πολίτες.
8) κατασκεύασε εργοστάσια ενέργειας (ηλεκτρικής κ.τ.λ.) στην Πτολεμαΐδα, στους Φιλίππους κ.τ.λ.
9) μεγάλες υγιείς Ελληνικές βιομηχανίες και εργοστάσια δούλευαν ρολόι επί Παπαδόπουλο  με εκατομμύρια έσοδα για το κράτος και θέσεις εργασίας για τους Έλληνες πολίτες:
Ιζόλα, Πίτσος, ΕΛΙΝΤΑ, Πειραική-Πατραική, Χρωπει, ΠΥΡΚΑΛ, ΕΛΚΟ, Μινιόν, Έσκιμο, AΙΓΑΙΟΝ, Κοντογούρη, Pirelli, ΚΛΩΣΤΟΫΦΑΝΤΟΥΡΓΙΕΣ (ΒΕΤΛΑΝΣ ΝΑΟΥΣΑ, ΕΤΜΑ, ΛΑΝΑΡΑ, ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ, ΤΡΙΑ ΑΛΦΑ κ.τ.λ.) ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ (ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ, ΣΚΑΡΑΜΑΓΚΑ κ.τ.λ.), ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη Περάματος, ΕΒΟ (Ελληνική βιομηχανία Όπλων), ΕΛΒΟ (Ελληνική Βιομηχανία Οχημάτων), βιομηχανίες λιπασμάτων, ζάχαρης, κονσερβοποιίας, καπνοβιομηχανίες (ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ, ΚΕΡΑΝΗΣ κ.τ.λ.), τσιμεντοβιομηχανίες (ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ, ΤΣΙΜΕΝΤΑ ΧΑΛΚΙΔΑΣ, ΧΑΛΥΨ κ.λ.π.), βιομηχανίες χάρτου (ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, SOFTEX κτλ), Εταιρίες εξαγωγής μεταλλευμάτων του ΣΚΑΛΙΣΤΗΡΗΣ κ.λ.π.
Για να έρθει μετά η «Δημοκρατία» του Ανδρέα Παπανδρέου και των υπολοίπων να τις κλείσουν μέσα σε μια νύχτα όλες αυτές τις τεράστιες ελληνικές βιομηχανίες-εργοστάσια.


 Μακελειό

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου