Τετάρτη 3 Ιανουαρίου 2018

ΒΌΜΒΑ! ΝΈΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΊΑ – AΠΙΣΤΕΥΤΗ ΕΞΕΛΙΞΗ! ΤΟΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥ! (ΕΙΚΟΝΑ)



Α.Σ.Ε.Ι.Π.

Απίστευτη επίθεση από σελίδες του πατριωτικού χώρου- σε έναν χώρο που ανήκει και ο ίδιος από τα γεννοφάσκια του- δέχεται ο πρώτος πολίτης του ομορφότερου παραλιακού δήμου της Αττικής !
Στο στόχαστρο για άλλη μια φορά ο πετυχημένος δήμαρχος Π. Φαλήρου Διονύσης Χατζηδάκης και η επιλογή του να στήσει στο δήμο του τον «κόκκινο φτερωτό σατανά»!
Η ομάδα Εθνικό Μέτωπο στην σελίδα της στο facebook έχει αναρτήσει το ακόλουθο σχόλιο!

Mια μικρή έρευνα στο διαδίκτυο!
Τι είναι αυτό που φοράει, αν φοράει και δεν είναι μοντάζ στο πέτο του ο Δήμαρχος!  Βλέπουμε κάτι
σαν διαβήτη και το «G»
Στην διαβάζουμε wikipedia
Ο Τεκτονικός Γνώμων και Διαβήτης.
(Τον συναντάμε με ή δίχως το λατινικό γράμμα G)

 χατζηφακης


Ο ελευθεροτεκτονισμός (γνωστός και ως μασονία ή τεκτονισμός) είναι παγκόσμιο σύστημα αδελφοτήτων, που ξεκίνησε κατά τα τέλη του 16ου/αρχές του 17ου αιώνα και αριθμεί γύρω στα 5 εκατομμύρια μέλη. Οι επιμέρους αδελφότητες, των οποίων η σχέση και μεταξύ τους σύνδεση κυμαίνεται, έχουν ως κοινά στοιχεία κάποιες εθιμοτυπικές διαδικασίες (όπως τη χρήση ιεραρχίας και συγκεκριμένα σύμβολα) και την αναγκαιότητα κάθε μέλος να πιστεύει σε κάποια ανώτερη δύναμη ή Θεό.

Προσδιορίζεται, επίσης, ως το σώμα των διδασκαλιών και πρακτικών της μυστικής αδελφότητας των Αρχαίων και Αποδεδεγμένων Τεκτόνων,ένα «ιδιότυπο σύστημα ηθικής κεκαλυμμένο δια αλληγοριών και εικονιζόμενο δια συμβόλων».Άλλοι όροι που χρησιμοποιούνται για την περιγραφή της αδελφότητας, αλλά είναι ευρύτερη η έννοια τους, είναι Μασονία και Τεκτονισμός. Σύμφωνα με τη μυθολογία των Ελευθεροτεκτόνων, οι ρίζες της αδελφότητας τους ανάγονται στην εποχή της ανέγερσης του Ναού του Σολομώντος κτλ κτλ…..
Βράζουν οι Ελληνες με το συγκεκριμένο δημοσίευμα. 












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου